Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Περιοδείες του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κ. Παππά

Πηγή: ΗΧΩ (http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=3998:2010-10-14-17-31-57&catid=1:local&Itemid=28)
pappas kostas 010 10os monos
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου η περιοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Παππά και των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» με υποψ. Περιφερειάρχη τον Αλ. Καχριμάνη στη Μαρκινιάδα, Ζυγό, Κλειστό, Πέτα και Άγιο Δημήτριο. Έγιναν συζητήσεις και ενημέρωση για τα προβλήματα της κάθε περιοχής και ο κ. Κώστας Παππάς δήλωσε ότι θα είναι πάντα αρωγός και στο πλευρό των κατοίκων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
(15/10/2010)
Σχετικά με το αίτημα για τη κατασκευή κόμβου στην Ε.Ο. Άρτας-Τρικάλων με επαρχιακό δρόμο προς Ζυγό-Μαρκινιάδα, ο υποψήφιος Αντπεριφερειάρχης ενημέρωσε  ότι έχουν προχωρήσει οι μελέτες για τη κατασκευή του και ότι θα αποτελέσει κύριο μέλημά του σαν Αντιπεριφερειάρχης η ένταξή του σε πρόγραμμα για τη κατασκευή του.
Χθες Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου, ο Κώστας Παππάς και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού πραγματοποίησαν επισκέψεις και ομιλίες σε Πηγές, Άγιο Νικόλαο, Γρέβια, Μηλιανά και Βελετζικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου