Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ν. ΣκουφάΣυντάχθηκε απο τον/την ΗΧΩ   
dhmarxeio n skoyfa katalhpsh 2011 10os
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Νικολάου Σκουφά για την συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ και συγκεκριμένα την κατάληψη και το κλείσιμο των Υπηρεσιών του Δήμου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Μετά από συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νικολάου Σκουφά την Πέμπτη 13/10/2011, αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων-Ο.Τ.Α. με την ΚΑΤΑΛΗΨΗ και το κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου Νικολάου Σκουφά και συγκεκριμένα των χώρων όλων των Δημαρχιακών Καταστημάτων και των ΚΕΠ, από την Παρασκευή 14 έως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, με κορύφωση των κινητοποιήσεων την Πανελλαδική γενική απεργία της 19ης Οκτωβρίου 2011.
(15/10/2011)
Μπαίνουμε σε πολυήμερη κινητοποίηση όχι γιατί το θέλουμε, αλλά γιατί αναγκαζόμαστε.  Δεν διεκδικούμε προνόμια, παρά μόνο την αξιοπρεπή διαβίωσή μας καθώς και  των οικογενειών μας, που εδώ και μήνες η κυβέρνηση και η τρόικα μας αφαιρούν.
Μαζί με τη μείωση των δικών μας μισθών μειώνονται και οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, καταργήθηκαν και καταργούνται οι Σ.Σ.Ε., αυξήθηκε η ανεργία κλείνουν κατά  δεκάδες μαγαζιά και επιχειρήσεις, νοσεί η ίδια η κοινωνία.  Στο εγγύς μέλλον και με την εργασιακή εφεδρεία  πρόκειται να βγουν εκτός εργασίας και να απολυθούν  κατά χιλιάδες δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι που θα προστεθούν στο 1.000.000 των ανέργων.
Συνάδελφοι, είναι καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας... Αν τους αφήσουμε δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.  Δεν υποχωρούμε, δεν χαρίζουμε τίποτα σε κανέναν τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου