Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Στερνό αντίο στον Κώστα ΠαππάΠηγή: ΗΧΩ   
pappas kostas khdeia 2011 2os
Το τελευταίο αντίο στον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κώστα Παππά, από σύσσωμη την τοπική κοινωνία
Η αιφνίδια απουσία του Κώστα Παππά πόνεσε την Άρτα
Η συγκέντρωση του κόσμου στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου ήταν πρωτοφανής. Όλοι αναγνώριζαν τον άνθρωπο που αγαπούσε την περιοχή, προσέφερε και ήθελε ακόμη περισσότερα να προσφέρει σ’ αυτή. Το τελευταίο αντίο μετέφεραν άνθρωποι όλων των ηλικιών, σε μια συγκέντρωση που ξεπερνούσε τις 4000 με μια απέραντη σιγή στην καρδιά της πόλης, με μάτια βουρκωμένα και πρόσωπα χαρακωμένα από τον πόνο. Η αιφνίδια απουσία του Κώστα Παππά πόνεσε την Άρτα. Την Άρτα συνολικά και κάθε Αρτινό ξεχωριστά που γνώριζε και αναγνώριζε στο πρόσωπό του το ήθος, την μετριοφροσύνη μαζί με την μαχητικότητα, την αισιοδοξία, τη δράση, τη ζωντάνια.
(12/2/2011)
pappas kostas neww aythhhh

pappas kostas khdeia 2011 2os 1
Αβάσταχτος ο πόνος και για τους δικούς του ανθρώπους, τη μητέρα, τη σύζυγο, τις τρεις κόρες του, τον αδελφό του. Την εξώδιο ακολουθία τέλεσαν από κοινού οι Μητροπολίτες Άρτης και Νικοπολέως Πρεβέζης κ.κ. Ιγνάτιος και Μελέτιος. Το παρόν έδωσε όλη η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Ηπείρου και του νομού Άρτας, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές Άρτας Δημ. Τσιρώνης, Π. Στασινός, Κ. Παπασιώζος, Θεσπρωτίας Χρ. Κατσούρας, Πρέβεζας Δημ. Τσουμάνης, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, η περιφερειάρχης Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δήμητρα Γεωργακοπούλου Μπάστα,  ο δήμαρχος Αρταίων Ι. Παπαλέξης, ο δήμαρχος Νικ. Σκουφά Ευστ. Γιαννούλης, ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρ. Μπαϊλης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αργύρης, όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας, όλοι οι προϊστάμενοι και εργαζόμενοι των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, οι εργαζόμενοι του Δήμου Αρταίων, οι συμμαθητές των παιδιών του στο 3ο γυμνάσιο και λύκειο Άρτας, εκπρόσωποι και μέλη όλων των πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων του νομού και πλήθος συγγενών, φίλων και πολιτών.
pappas kostas khdeia 2011 2os 3
Άγημα του στρατού απέδωσε τιμές στον εκλιπόντα Κώστα Παππά, ενώ τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση καθώς και της Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης Ηπείρου – Μακεδονίας, μετέφερε η Δήμητρα Γεωργακοπούλου Μπάστα στο σύντομο επικήδειο λόγο της, λέγοντας «Ήσουν υπόδειγμα εξαιρετικού επιστήμονα, οικογενειάρχη, ανθρώπου». Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, αποχαιρέτησε τον Κ. Παππά φανερά συντετριμμένος καθώς την προηγούμενη μέρα τον είχε συγχαρεί για την εισήγησή του στην συνεδρίαση του Συμβουλίου ως υπευθύνου αγροτικού τομέα στο θέμα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, λέγοντας «Σήμερα δεν θα σου πω μπράβο για την εισήγησή σου Κώστα, αλλά θα σε αποχαιρετήσω και θα ευχαριστήσω για όλη αυτή την αγάπη σου για την Άρτα που μας μετέφερες». Ο δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης αποχαιρέτησε τον Κ. Παππά και ως φίλο, λέγοντας «Οι φίλοι που φεύγουν αδόκητα αφήνουν βαθιές χαρακιές στην ψυχή μας». Από τη ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας τον Κ. Παππά αποχαιρέτησε ο πρόεδρος Ευστ. Νάνος, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου μηχανικών ο Ν. Φακίτσας, η Ανίτα Παπανικολάου ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ και ο Δημ. Σκανδάλης από τον Δικηγορικό Σύλλογο Άρτας.
Ήχησε πένθιμα και «έσπασε» τις καρδιές όλων η φιλαρμονική του Συλλόγου Σκουφάς και η μπάντα του στρατού, οδηγώντας τον Κ. Παππά στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο Άρτας, όπου τιμές με βολές απέδωσε το άγημα στρατού λίγο πριν το μακρύ του ταξίδι…
Καλό ταξίδι
Πλημμύρα από λουλούδια στο ύστατο χαίρε
Αν και η επιθυμία της οικογένειας η οποία είχε εκφραστεί μέσω ανακοίνωσης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας στον τύπο, ήταν αντί στεφάνων να ενισχυθεί το πρότυπο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης Παιδιών με Ειδικές ανάγκες «Η Αγία Θεοδώρα» και το Γηροκομείο Άρτας, εντούτοις πλήθος στεφάνων κατατέθηκαν στη μνήμη του από πολιτικούς εκπροσώπους, Συλλόγους, φίλους και συγγενείς.
Μεταξύ άλλων στεφάνι απέστειλαν στη μνήμη του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, η αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Μακεδονίας, οι Πρυτανικές αρχές Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, οι Περιφερειακές Ενότητες Άρτας και Πρέβεζας, Το 3ο Γυμνάσιο Άρτας, το 3ο Λύκειο Άρτας, Ο Σύλλογος συμβασιούχων εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, οι εργαζόμενοι STAGE της Π.Ε. Άρτας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Άρτας, το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Άρτας, Το ΤΕΕ Ηπείρου, το Περιφερειακό και τοπικό Συμβούλιο ΕΠΣΑ Άρτας, η «Ήπειρος ΑΕΒΕ», Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα, βουλευτής  Σταυρός Καλογιάννης, Η ΟΝΕΔ ΝΔ Άρτας, Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Άρτας, Ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας, Ο Σύλλογος Φροντιστών Άρτας, το Σωματείο ΤΑΧΙ Άρτας, η Κοινότητα Ματσουκίου, η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, η τοπική οργάνωση ΝΔ, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Άρτας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο Σκουφάς», ο Πολιτιστικός ¨Σύλλογος Ματσουκίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Άρτας, το τμήμα Πρόνοιας Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, η Εθνική Τράπεζα Άρτας και η Περιφερειακή Διοίκηση Ηπείρου της Εθνικής Τράπεζας, οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πραμαντιωτών, ο βουλευτής Κ. Παπασώζος, το τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου, ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων, ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Νικολάου Σκουφά, ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικών Τζουμέρκων,  η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, η ΔΕΥΑΑ Άρτας, η Τράπεζα Κύπρου, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ο Σύλλογος Διπλωματούχων Τοπογράφων Μηχανικών Άρτας, ο Αθλητικός Σύλλογος ΡΑΚΟΥΝ Άρτας, ο Σύλλογος PALSO  Άρτας, ο διευθυντής και οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας κ.α.
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτας, χοροστατούντων των Μητροπολιτών Άρτης Ιγνάτιου και Πρεβέζης Μελέτιου.
Μετά το πέρας της ΝΕΚΡΩΣΙΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ εκφωνήθηκαν επικήδειοι:
-Εκ μέρους της Κυβέρνησης η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου Μπάστα
-Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης
-Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Ιωάννης Παπαλέξης
-Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Άρτας
-Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας
-Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας
Έξω από τον Ιερό Ναό Στρατιωτική μπάντα και Άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων, απέδωσε στον εκλιπόντα.


Ψηφίσματα για τον αδικοχαμένο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Παππά
Βαρύ το κλίμα στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων
Ενός λεπτού σιγή κράτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας στη μνήμη του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κώστα Παππά ο οποίος είχε διατελέσει επίσης δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο Δήμο Αρταίων. Βαρύ ήταν το κλίμα στο Συμβούλιο και κανείς δεν είχε λόγια να πει.«Σε νεώτερη ηλικία είχε προσφέρει στα κοινά μέχρι τώρα και θα μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα αλλά το νήμα του το έκοψε το τυχαίο αυτό γεγονός του τροχαίου ατυχήματος» είπε ο πρόεδρος του Δ.Σ.. Άρτας Θωμάς Τσιρογιάννης στο έκτακτο Συμβούλιο που έγινε την Πέμπτη το βράδυ, αναγιγνώσκοντας στο Σώμα για έγκριση το σχέδιο ψηφίσματος για το θάνατο του Κ. Παππά, το οποίο εκδόθηκε ομόφωνα και δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ. Πριν από αυτό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έμειναν κλειστά τα δημαρχεία του Νομού καθώς και οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Τα σχολεία λειτούργησαν κανονικά. Απ’ ότι είπε ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης τα σχολεία δεν μπορούν να κλείσουν παρά μόνο σε έκτακτες καιρικές συνθήκες. Έτσι έπρεπε να λειτουργήσουν δίνοντας βέβαια τη δυνατότητα σε δασκάλους και καθηγητές εάν τυχόν θέλουν να φύγουν νωρίτερα προκειμένου να παν στη νεκρώσιμη ακολουθία. Μεσίστιες ήταν και οι σημαίες στα κτίρια του δημαρχείου.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, συνελθόν σήμερα, την 10η Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Πέμπτη σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου κ. Θωμά Τσιρογιάννη, με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κώστα Παππά.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:
1) Εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον αιφνίδιο  θάνατο του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κώστα Παππά
2) Εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς τη σύζυγο, τα τέκνα του και τους λοιπούς συγγενείς
3) Αντί στεφάνου, να κατατεθεί στο Γηροκομείο Άρτας, το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ.
4) Ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία
5) Κατά την ημέρα της κηδείας να παραμείνει κλειστό το δημαρχείο και οι υπηρεσίες του Δήμου.
6) Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Θωμάς Τσιρογιάννης


ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΠΑ
ΝΟΔΕ Άρτας
Η ΝΟΔΕ Άρτας θρηνεί σήμερα το τραγικό χαμό του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Παππά και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση η ΝΟΔΕ Άρτας απεφάσισε τα κάτωθι:
1. Σύσσωμη η ΝΟΔΕ να παραστεί στην κηδεία του
2. Να καταθέσει στεφάνη εις μνήμη του
3. Στην Νομαρχιακή Συνέλευση  που θα γίνει την επόμενη Κυριακή 20/2 να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του.
ΝΟΔΕ Άρτας της Ν.Δ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΥΦΛΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ Β/Δ ΕΛΛΑΔΟΣ -Παράρτημα Άρτας
Η Συντονιστική Επιτροπή του Παραρτήματος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος Αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Παππά, ενός ανθρώπου που αντιμετώπιζε όλους και όλα με χαμόγελο και πρόθεσή του ήταν το να συμβάλει στην όσο το δυνατό καλύτερη επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων του νομού μας.

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
Τα μέλη του Συμβουλίου  και η Ακαδημαϊκή Κοινότητα του ΤΕΙ Ηπείρου εκφράζουν  τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αναπάντεχο  θάνατο του Αντιπεριφερειάρχη  Άρτας Κώστα Παππά.
Άνθρωπος αξιοπρεπής, χαμηλών τόνων, άξιος επιστήμονας που οραματίστηκε ένα καλύτερο μέλλον  για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για την Άρτα.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συνεργάτες του.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου
Καθηγητής Γρηγόριος Γκίκας


Ανακοίνωση εξέδωσε η επικεφαλής της «Δημοτικής αλλαγής» Όλγας Γεροβασίλη για το θάνατο του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κώστα Παππά όπου αναφέρει: «Οι άνθρωποι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κι εγώ προσωπικά νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να αποχαιρετήσουμε δημόσια τον άνθρωπο, επαγγελματία, πολιτικό και φίλο Κώστα Παππά. Η διαδρομή του τερματίστηκε απρόσμενα, νωρίς  και άτυχα σε μια στιγμή πολιτικής κορύφωσης και νέας ευθύνης. Κι αυτό, σε συνάρτηση με την προσωπικότητα, τις ικανότητες και την ποιότητά του, αφήνει γεύση αδικίας και δυσαναπλήρωτο κενό στην αυτοδιοίκηση. Στεκόμαστε δίπλα στους αγαπημένους του ανθρώπους και ελπίζουμε η ανάμνησή του και ο απόηχος της πορείας του να μαλακώνουν τον πόνο τους.».

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωμάτων
Σήμερα στις 10-2-2011 μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Κώστα Παππά, Αντιπεριφερειάρχη Άρτας και λάτρη του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστής ΑΟ ΑΡΤΑΣ σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΑΡΤΑΣ αποφασίστηκαν τα κάτωθι:
1- Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην κηδεία του.
2- Να αποσταλεί στεφάνι.
3- Στους αγώνες του Σαββατοκύριακου να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.
4- Ο Τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ περιόδου 2010-2011 να ονομαστεί Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ «Κώστας Παππάς»
Ο Πρόεδρος Σπ. Τατσιόπουλος
Ο Γ. Γραμματέας Δημ. ΣιμόπουλοςΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΠΠΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
Ο ΔΙΟΙΗΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΆΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΆΡΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ «ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ»

Λαϊκή Συσπείρωση
Η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοί της, Κωτσαντής Κώστας και Ζιώβας Βασίλης, εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη για τον αναπάντεχο και πρόωρο χαμό του Αντιπεριφερειάρχη, συναδέλφου και φίλου, Κώστα Παππά, λίγες ώρες μετά την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο Κώστας Παππάς ήταν νέος, εργατικός και με ήθος άνθρωπος και σίγουρα η απώλειά του αφήνει ένα σημαντικό κενό.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
Τελείωσε ο χρόνος,
τελείωσε ο καπνός σου.
Ανάβω τα δάκτυλα να φέγγει ξανά.
Περνούν τα χρόνια
σαν βιαστικά φιλιά,
έρχονται μέρες που δεν έχουν χείλη,
μόνο πίκρα,
χωρίς καπνό, χωρίς δάκτυλα,
χωρίς εμάς.
Το φύλλο της ζωής θα πέσει,
κάποιος θα το πατήσει,
κανείς δεν το σηκώνει.
Χωρίς καπνό, χωρίς δάκτυλα,
χωρίς φως,
έτσι βουβά και σκοτεινά
περνάς ανάμεσά μας,
Εσύ που ήσουν πρόθυμος,
ν’ ανάψεις τα δάκτυλά σου, να φέξει ξανά για την Άρτα.
Κώστα Παππά, καλέ μας φίλε
αναπαύσου στο ήθος, την καλοσύνη σου,
κουράγιο στους ανθρώπους σου
που αφήνεις πίσω.
Καλό σου ταξίδι.
Από όλους εμάς στο τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου,
που τόσο εμπιστεύτηκες,
στ’ όνειρό σου για την ανάσταση της Γεωργίας, της κτηνοτροφίας
και της υπαίθρου στην Ήπειρο.
Όμως δυστυχώς η ανάσταση πάντα έπεται του θανάτου.


Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας), συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κωνσταντίνου Παππά εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας έχασε τον οραματιστή Αντιπεριφερειάρχη, η Περιφέρεια Ηπείρου έναν άνθρωπο, γνήσιο Ηπειρώτη, οι Υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας έναν ακριβοδίκαιο Προϊστάμενο και η Άρτα έναν άνθρωπο που ήταν πρόθυμος να δώσει και τη ζωή του γι αυτή.
Οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για τον άδικο χαμό του ανθρώπου που ήρθε ανάμεσά τους σαν φίλος κι έφυγε τόσο πρόωρα.
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας) αντί στεφάνου, θα ενισχύσει με το ποσό των 300 ευρώ το Γηροκομείο Άρτας εκπληρώνοντας την επιθυμία της οικογένειάς του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΟΝΝΕΔ ΑΡΤΑΣ
Είναι κάποιες στιγμές που τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να εκφράσουν την οδύνη. Η ΟΝΝΕΔ Άρτας θέλει να εκφράσει  τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αντιπεριφερειάρχη Άρτας  Κων/νου Παππά ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας! Αποφασίστηκε κατάθεση στεφάνου. Ας είναι  ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!

ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΆΡΤΑΣ
Η Παράταξη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ Άρτας εκφράζει την βαθειά θλίψη για την απώλεια του Αντιπεριφειριάρχη Π.Ε  Άρτας Κωνσταντίνου Παππά, ενός ανθρώπου πάνω από όλα, που πρόσφερε πολλά στην κοινωνία καθημερινά με την αγωνιστικότητα,  το ήθος, την αξιοπρέπεια, την συλλογικότητα και την ειλικρίνεια του. Στην οικογένεια του, στους φίλους και συνεργάτες εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια.

Γ.Π. ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΑΡΤΑΣ
Ψήφισμα για την απώλεια του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Παππά εξέδωσε  η Γραμματεία Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΆΡΤΑΣ που εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, η οποία αποφάσισε να παραστεί σύσσωμη στην κηδεία και την κατάθεση στεφάνου, καθώς επίσης και στην πρώτη ολομέλεια της παράταξης να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

Συλλυπητήρια από τον Δ. Τσουμάνη
Ο βουλευτής Πρέβεζας  κ. Τσουμάνης Δημήτριος, με αφορμή τον ξαφνικό κι αδόκητο θάνατο του Κώστα Παππά, Αντιπεριφερειάρχη Άρτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Εκφράζω τη μεγάλη μου θλίψη που χάθηκε τόσο άδικα ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας καλός φίλος, ο οποίος θα προσέφερε πολλά στον τόπο του αλλά και γενικότερα στην Ήπειρο.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

ΨΗΦΙΣΜΑ του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «ΣΚΟΥΦΑΣ» συνήλθε σήμερα στις 10 Φεβρουαρίου 2011 σε έκτακτη συνεδρίαση ύστερα από το θλιβερό  άγγελμα του θανάτου του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας  ΚΩΝ/ΝΟΥ  ΠΑΠΠΑ.
Το Δ.Σ. εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας, και αποφασίζει ομόφωνα τα εξής:
-Να παρακολουθήσει σύσσωμο το Δ.Σ. την κηδεία του εκλιπόντος.
-Να εκφράσει τα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.
-Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος.
-Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα γραφεία του Συλλόγου επί τριήμερον.
-Να συνοδεύσει η Φιλαρμονική του Συλλόγου την εκφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου