Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Διακήρυξη του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Σκουφά Ευστάθιου Γιαννούλη


Πηγή: ΗΧΩ (http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=3649:2010-09-15-14-46-39&catid=1:local&Itemid=28)  
giannoylhsΤην διακήρυξή του εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος –και σημερινός Δήμαρχος Κομποτίου- Ευστάθιος Γιαννούλης στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής: «Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν είναι η ώρα των πειραματισμών. Είναι η ώρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η δική μας ώρα, είναι η ώρα των ενεργών πολιτών, η ώρα των μικρών μας κοινωνιών που ελπίζουν και στηρίζονται σε όλους εμάς για να ορθοποδήσουν, να λύσουν τα προβλήματά τους, να πορευτούν στο απαιτητικό μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας. Και το μέλλον μάς θέλει όλους μαζί, ενωμένους, με τόλμη και αποφασιστικότητα, με διάθεση για προσφορά, χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς, οι οποίοι χρόνια τώρα …απαγορεύουν τη συνεργασία σε πολλούς ικανούς και αξιόλογους συνδημότες μας, που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας.
(16/9/2010)
Ήταν επιτακτική ανάγκη κάποιοι να τολμήσουν την υπέρβαση, εμείς το κάναμε και ξεκινάμε μαζί να κάνουμε το όραμα πράξη!
Το ψηφοδέλτιό μας είναι ψηφοδέλτιο δουλειάς, στελεχωμένο με ανθρώπους που νοιάζονται για τον τόπο μας, που ο καθένας μας ξεχώρισε και ξεχωρίζει για την προσφορά και το έργο του σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Ανθρώπους που διακρίθηκαν και διακρίνονται, εκπροσωπώντας τους χώρους κάθε δραστηριότητας, κάθε ηλικίας και των δύο φύλων. Οι περισσότεροι από μας δώσαμε και δίνουμε «δείγματα γραφής» σε συλλόγους, φορείς και Τοπική Αυτοδιοίκηση όλων των Τοπικών και Δημοτικών κοινοτήτων, χρόνια τώρα. Η επιλογή των υποψηφίων βάζει στην πρώτη γραμμή ανθρώπους νέους και συγχρόνως έμπειρους, με όραμα, μεθοδικότητα και θέληση να ικανοποιήσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σας διαβεβαιώνω ότι βάλαμε τον πήχη ψηλά και δε θα λύσουμε τα προβλήματα του Δήμου μας με κινήσεις αποσπασματικές και εντυπωσιασμού, αλλά με σχεδιασμό, οργάνωση και σκληρή δουλειά. Διαθέτουμε την εμπειρία, την επιστημονική επάρκεια και τεχνογνωσία, που θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στο δύσκολο έργο που θα αντιμετωπίσουμε. Ξεκινάμε μια πορεία με μοναδικό προσανατολισμό και στόχο την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του τόπου μας και την προάσπιση των κοινών συμφερόντων μας. Όπλα μας θα είναι η σοβαρότητα η εντιμότητα, η αγάπη για τον τόπο μας, η γνώση των προβλημάτων που μας απασχολούν, η σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους συνδημότες μας, η διαφάνεια και η αποτελεσματικότητα. Θα κάνουμε στο νέο Δήμο μας  όλα όσα πρέπει να γίνουν, όταν πρέπει να γίνουν, για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο  μέλλον για μας και τα παιδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου