Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Κ. Παππά, Αντιπεριφερειάρχη Άρτας

Πηγή: ΗΧΩ της Άρτας (http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=4399:2010-11-16-14-25-37&catid=1:local&Itemid=28)
pappas kostas neww aythhhh
«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου  όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Άρτας που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξή μας, «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου», συμβάλλοντας στη νίκη της στην περιφέρεια, στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, στους συνεργάτες μας στο εκλογικό κέντρο και σε όλους τους εθελοντές και τους φίλους που συνέδραμαν στην  επιτυχία του αγώνα μας με την προσπάθεια και την συνεισφορά τους.
(17/11/2010)
Επίσης θέλω να συγχαρώ, όλους τους συνυποψήφιους μου σε όλες τις παρατάξεις και σε όλες τις βαθμίδες της τοπικής αυτοδιοίκησης, για το υψηλό πολιτικό επίπεδο που διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.
Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας θα είναι για μας η αφετηρία της προσπάθειας  να κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις, για το καλό του τόπου μας. Από σήμερα, όλοι οι πολίτες της Περιφέρειας Άρτας θα μας βρουν δίπλα τους. Για να τιμήσουμε στην πράξη την ψήφο τους, να διεκδικήσουμε όσα προτείναμε και να προετοιμάσουμε –όλοι μαζί- ένα πιο δημιουργικό αύριο.
Στο νέο ταξίδι που ανοίγεται στην Περιφέρεια Ηπείρου, σας θέλουμε και πάλι δίπλα μας. Συνοδοιπόρους, συνεργάτες και συναγωνιστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου