Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα του υποψ. Δημάρχου Ν. Σκουφά, Γιάννη Κόκλα

Πηγή: ΗΧΩ (http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=4350:2010-11-11-17-59-41&catid=1:local&Itemid=28)
koklas giannhs 010 10os neww foto xrona
Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Νικολάου Σκουφά, εν όψει του β’ γύρου των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Συνδημότισσες, συνδημότες Σας ευχαριστούμε θερμά, που στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου εμπιστευθήκατε και τιμήσατε με την ψήφο σας εμένα και το συνδυασμό μας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας γιατί μας δώσατε ξεκάθαρα την πρώτη θέση, με τη σημαντική διαφορά του 7%. Όλοι μαζί καταφέραμε την πρώτη Κυριακή, το πρώτο και μεγάλο βήμα και απομένει τώρα με τη συμπαράσταση όλων σας, η τελική νίκη της δεύτερης Κυριακής.
(12/11/2010)
Νίκη που θα αποτελέσει για μας ευθύνη για το δύσκολο έργο που καλούμαστε να αναλάβουμε.
Επίσης ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας πέραν από τους συνδημότες που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο και όλους εσάς που επιλέξατε άλλους συνδυασμούς και τώρα είστε δίπλα μας και στηρίζετε καθημερινά την προσπάθειά μας, αυξάνοντας συντριπτικά τη δύναμή μας.
Την Κυριακή στις 14 Νοέμβρη με την ψήφο σας θα δώσετε απάντηση διαφάνειας καικαθαρότητας.
Δείγματα της αλήθειας μας έχουμε ήδη καταθέσει στο παρελθόν.
Δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Ραντεβού στις 14 Νοέμβρη.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Γιάννης Κόκλας – Υποψήφιος Δήμαρχος «Ν. ΣΚΟΥΦΑ»

2 σχόλια:

  1. Θέλουμε ένα δήμο που θα εγγυάται:

    1.τη νομιμότητα και όχι τη νομιμοφάνεια στη λειτουργία των θεσμικών διαδικασιών στη λήψη και υλοποίηση αποφάσεων
    2.τη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών θεσμών
    3.τη δημοκρατική και συμμετοχική διαδικασία στο σχεδιασμό, προγραμματισμό και υλοποίηση των έργων και
    4.την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης δήμου και δημότη.
    Οι πολίτες έχουν βαρεθεί από κενές περιεχομένου περιαυτολογίες, ψεύτικες υποσχέσεις και επιδειξιμανία.Έχουμε τη βεβαιότητα, ότι η σοβαρότητα και η συλλογικότητα είναι αυτή που θα μετρήσει στη ζυγαριά του ψηφοφόρου στη κάλπη.Εμπιστευόμαστε απόλυτα την κρίση των συνδημοτών μας. Είναι απόλυτα ικανοί να κρίνουν τα αποτελέσματα όσων έχουν ασκήσει διοίκηση μέχρι τώρα και τις προθέσεις στις δικές μας προτάσεις.

    Καλούμε λοιπόν

    ■όσους νιώθουν ότι οι αποφάσεις για το μέλλον της περιοχής μας λαμβάνονταν κάτω από το πρίσμα κομματικών ή άλλων συμφερόντων
    ■όλους αυτούς που κουράστηκαν, να είναι θεατές σε κούφια λόγια και υποσχέσεις
    ■όλους αυτούς που βρίσκονται αντιμέτωποι με την καθημερινή αδιαφορία
    ■όλους αυτούς που θεωρούν ότι τα παιδιά τους αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον
    να συμπορευθούν μαζί μας

    Η συμμετοχή και όχι η αποχή είναι η δύναμη που μπορεί και πρέπει να αλλάξει τη φθίνουσα πορεία στην περιοχή μας, που έχει ανεξάντλητες δυνατότητες ανάπτυξης.Σε τελική ανάλυση, πεποίθησή μας είναι ότι την ψήφο των συνδημοτών μας θα την κρίνουν οι θέσεις μας και όχι οι αντιθέσεις μας. Δεν είναι οι αντίπαλοι συνδυασμοί το πρόβλημα αλλά τα χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής μας.

    Όλοι μαζί για μια νέα αρχή, να χαράξουμε το μέλλον το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας.

    ΚΟΚΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες.
    Σκοπός της διακήρυξης μας, είναι η παρουσίαση των θέσεων
    και των αρχών του συνδυασμού μας, προκειμένου οι πολίτες της περιοχής μας, να επιλέξουν στις επερχόμενες εκλογές, αυτό που τελικά θα ωφελ......ήσει και θα αναβαθμίσει τον τόπο μας.Οι εκλογές του Νοεμβρίου, σηματοδοτούν την αφετηρία μιας νέας εποχής για την αυτοδιοίκηση. Έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στην πρόκληση αυτή και να αφήσουμε με την ψυχική επανάσταση του ο καθένας μας, πίσω παλιές νοοτροπίες, τρόπους λειτουργίας και μοντέλα διοίκησης που ανέδειξαν ψεύδη, σκάνδαλα ανικανότητας λύσης προβλημάτων και κυρίως εγκατάλειψη των πολιτών, από την επόμενη μέρα των εκλογών στο περιθώριο.Η δημιουργία προτάσεων, τεχνοκρατικά μελετημένων και οικονομικά εφαρμόσιμων, είναι τα απαιτούμενα που στόχο έχουν, να πάνε τη ζωή μας ένα βήμα μπροστά. Είμαστε ένα κομμάτι του καθημερινού κόσμου. Ενός κόσμου, που αγωνιά για το μέλλον του τόπου του, για την τύχη των παιδιών του, για την εργασία του, για την κοινωνία και το περιβάλλον που ζει. Λύσεις υπάρχουν αλλά χρειάζεται φαντασία και τόλμη και κυρίως απεξάρτηση από κάθε είδους μικροκομματικές ή συμφεροντολογικές λογικές.Βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίησή και την επιτυχία αυτής της προσπάθειας στο νέο διευρυμένο δήμο μας, αποτελεί η επίτευξη μιας ευρύτερης συναίνεσης και η οικοδόμηση μιας πολυμερούς συμμαχίας από όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του.

    Επιδίωξή μας, είναι η συνεύρεση σε επίπεδο προσώπων που θα ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά θα συγκλίνουν όλοι σε ένα στόχο.

    Τη διάθεση της προσφοράς.Πιστεύουμε ότι είναι μια γνήσια πρωτοβουλία πολιτών προερχόμενων από όλο το πολιτικό φάσμα, που αγωνιούν και θέλουν τη δημιουργική σύνθεση ιδεών, με σκοπό να σπάσει η κατεστημένη νοοτροπία και κατάσταση και να οδηγηθούμε σε μια ουσιαστική αλλαγή σελίδας για τον τόπο μας.Η απόλυτη δύναμή μας, θέλουμε να είναι η κοινωνία των πολιτών, γιατί έχουμε την πεποίθησή, ότι ο ρόλος τους δεν εξαντλείται με την εκλογική διαδικασία. Τους θέλουμε συμμέτοχους σε μια δημιουργική πορεία με αφετηρία και τερματισμό τους ίδιους.Η ανάδειξη των μεγάλων και των καθημερινών προβλημάτων, είναι συλλογική δουλειά και η επίλυσή τους το ίδιο.Εξάλλου σε μια εποχή διαρθρωτικών αλλαγών, απαιτείται μια νέα νοοτροπία και ένα καινούριο πολιτικό ήθος, ώστε νέοι θεσμοί να μπουν στην υπηρεσία του πολίτη.

    Η αναβάθμιση της δημιουργικής λειτουργίας στο δήμο μας, προϋποθέτει πλουτισμό συμμετοχικών διαδικασιών και αντιπροσωπευτικότητας από όλους τους κοινωνικούς φορείς.Το σχέδιο προγράμματος που θα συνταχτεί, θα είναι κοινή συνισταμένη όλων αυτών που έχουν άμεση επαφή με τα κοινωνικά δρώμενα σε κάθε τομέα και δημοτικό διαμέρισμα.
    ΚΟΚΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή