Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Με προσωρινή σύνδεση το τμήμα Σελλάδες - Άγιος Δημήτριος

Απάντηση Μαγκριώτη σε ερώτημα Παπασιώζου
  Πηγή: ΗΧΩ της ΑΡΤΑΣ    
papasiozo
Με προσωρινή σύνδεση το τμήμα Σελλάδες - Άγιος Δημήτριος
Σε απάντηση της  υπ’ αριθμόν 11407/10.06.2010 ερώτησης, που κατέθεσαν στη Βουλή οι Βουλευτές κ.κ. Κων/νος Παπασιώζος, Σταύρος Καλογιάννης, Δημήτριος Τσουμάνης αναφορικά με την «Καθυστέρηση της απόδοσης στην κυκλοφορία του τμήματος Σελλάδες – κόμβος Αγίου Δημητρίου της Παράκαμψης Άρτας» ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Γιάννης Μαγκριώτης, σημειώνει πως θα κατασκευασθεί προσωρινά σύνδεση ώστε να λειτουργήσει και αυτό το τμήμα Η απάντηση του Γ. Μαγκριώτη έχει ως εξής:
(25/6/2010)
«ΘΕΜΑ: Καθυστέρηση της απόδοσης στην κυκλοφορία του τμήματος Σελλάδες – κόμβος Αγίου Δημητρίου της Παράκαμψης Άρτας
ΣΧΕΤ: Η Ερώτηση 11407/10.6.2010 που κατέθεσαν στη Βουλή οι Βουλευτές κ.κ. Κων/νος Παπασιώζος, Σταύρος Καλογιάννης, Δημήτριος Τσουμάνης
Σε απάντηση της παραπάνω σχετικής Ερώτησης, παρακαλούμε να πληροφορήσετε τους κ.κ. βουλευτές ότι:
Το έργο «Ιόνια Οδός, Τμήμα Άγιος Δημήτριος - Σελλάδες της Παράκαμψης Άρτας -Φιλιππιάδας», έχει ολοκληρωθεί, εκτός από τον Ανισόπεδο Κόμβο της Άρτας, ο οποίος προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους.
Προκειμένου όμως, μέχρι την ολοκλήρωση του Α/Κ Άρτας, να λειτουργήσει το υπόλοιπο έργο, θα κατασκευαστεί προσωρινή σύνδεση με το τμήμα Αγ. Δημήτριος - Φιλιππιάδα, ούτως ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι κινήσεις δηλ. Αντίρριο  Γιάννενα και Άρτα – Τρίκαλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου