Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΕΤΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Πέτα με αφορμή το σχέδιο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" και τη δημιουργία του Δήμου εκτρώματος όπως αναφέρει:


"Με λύπη μας διαπιστώσαμε πως η απόφαση πάρθηκε με καθαρά μικροκομματικά κριτήρια, δημιουργώντας δύο δήμους τέρατα. Θεωρούμε απαράδεκτο των χωροταξικό σχεδιασμό - σχέδιο καθαρά δημογραφικής ανισότητας - μέσα από τον οποίο προέκυψε ένας δήμος "Μαμούθ" και ένας δεύτερος, στηριγμένος στη λογική "Υπόλοιπο Αττικής".
Το σχέδιο έχει προκύψει χωρίς να ληφθούν υπόψιν τα στοιχειώδη αναπτυξιακά κριτήρια του προσχεδίου, τεμαχίζοντας τον Αμβρακικό και την πεδιάδα της Άρτας, αποκόβοντας την Άρτα από την ένωσή της με την Ιονία Οδό και μοιράζοντας την Λίμνη Πουρναρίου.
Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και ο Πρωθυπουργός μας κυρύσσει σε όλους τους τόνους "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε", κλήθηκαν να διαχειριστούν στην Άρτα ένα μεγαλόπνοο σχέδιο όπως ο "Καλλικράτης" , "μικρά" πολιτικά πρόσωπα.
Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να απαντήσουν οι υπεύθυνοι, αν το μέλλον του Νομού είναι τελικά η πολιτική επιβίωση των προυχόντων.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΣΟΚ ΠΕΤΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου